CAFETARIA DE SNOEK

CAFETARIA DE SNOEK Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 933 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria de Snoek. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 23:46 Kapsalon was erg lekker! Vriendelijke en snelle bezorging.
28 mei 2022 om 22:59 Altijd goed wat ik van de Snoek krijg. Was een drukke dag, dus duurde de levering wat langer maar alles was verder goed en warm.
28 mei 2022 om 11:48 Heerlijke pizza's en ondanks afgelegen locatie goed warm bezorgd. Super!
26 mei 2022 om 20:49 Snelle en vriendelijke bezorging. Eten was prima, niet heel bijzonder. Pizza was een beetje taai, friet was lekker.
22 mei 2022 om 19:11 Heerlijke pizza gegeten! Snel en vriendelijk bezorgd!
21 mei 2022 om 21:19 Lekkere pizza en complimenten voor de vriendelijke bezorger!
21 mei 2022 om 10:48 Als wij in Arnhem zijn eten wij altijd en alleen bij de Snoek. De pizza was weer heerlijk!
21 mei 2022 om 9:22 Heerlijke pizza en de snacks ook top!
20 mei 2022 om 20:40 Altijd goed!
20 mei 2022 om 18:34 De pizza was heerlijk, de bezorging, zoals altijd prina en de informatie die ik telefonisch van een medewerkster over de wijn kreeg, top. Ik bsstel snel opnieuw!
15 mei 2022 om 22:16 De pizza was weer heerlijk, dank je snoek
15 mei 2022 om 14:54 Mijn favoriete kapsalon. Betrouwbare bezorgtijd. Fijne zaak